Warszawa, 8 lutego 2020Międzynarodowy Dzień Pizzy, czyli ulubione święto kulinarne PolakówPolacy są pasjonatami kuchni włoskiej. Kochamy zarówno desery, risotto jak i makarony, czy pizzę. To właśnie ten najpopularniejszy n
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr
MATERIAŁ PRASOWYOrzeźwiające wsparcie wakacyjnych podróżników.Visolvit dla spragnionych witamin!Nastał czas upragnionych wakacji. Nie tylko dzieci odczują ulgę od szkolnych obowiązków, ale też ich rodzice. Możecie teraz
26 stycznia 2021 r.Informacja prasowa5 praktycznych porad, dzięki którym wytrwaszw swoich noworocznych postanowieniachPoczątek roku to przełomowy moment dla wielu osób. Ludzie czując, że zaczyna się nowy okres, chętniej wp
Informacja marki Plusssz JuniorTo nie czas na alergię!Oto sprytne patenty, które pomogą przegnać objawy uczulenia Co nasze dzieci lubią robić wiosną? Biegać, bawić się do późna na placu zabaw, chodzić na dalekie wyciecz
Cykl: Zapytaj stomatologa – Wizyta u stomatologa podczas pandemii koronawirusa – konieczna czy niebezpieczna? 6 sie. 2020Trwająca w Polsce i na świecie pandemia koronawirusa sprawiła, że wiele gabinetów stomatologicz
Przepis kulinarnyKasza jęczmienna z dynią i kurkamiSkładniki:– 2 saszetka kaszy jęczmiennej grubej, np. marki Halina– 1 mała dynia piżmowa– świeży rozmaryn– sól, pieprz– olej rzepakowy tło
Warszawa, 31 stycznia 2020 r.Koronawirusy – komentarz ekspercki – lek. med. Joanna Pietroń, internista (Centrum Medyczne Damiana)CoV czyli koronawirusy to grupa wirusów, które zwykle powodują łagodne choroby przeziębieniowe
Warszawa 2020-12-10Unitop odświeża wizerunek – online i stacjonarnie! Od dziś można zobaczyć nowy, odświeżony wizerunek firmy Unitop – jednego z największych producentów chałwy i sezamków w Europie. Spółka ma ambicj�
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz