INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 5 listopada 2020 r.Fakty i mity nt. operacji plastycznych biustuPlastyka piersi, czyli ich powiększenie, pomniejszenie czy lifting, mają na celu poprawę wyglądu sylwetki oraz samego samopoczucia pacje
Smaczniej, zdrowiej, bez konserwantówW nowym roku dbaj o zdrowie i wybieraj sprawdzone, w 100% naturalne produkty.Orzechy i pestki to bardzo cenny składnik diety, dlatego warto jak najczęściej wykorzystywać je w naszej kuchni,
PESTKI DYNI – jesienne skarby naturyJesienią króluje jej wysokość dynia, która zachwyca kolorem, wielkością, różnorodnością i smakiem. Jest dynia piżmowa, zwyczajna, muskat, makaronowa, dynia francuska czy Hokkaido… a
Bajgle, a może tradycyjne sandwiche? Propozycje kanapkowe z różnych stron świata24 lutego 2021Świat kocha kanapki! Bez względu na kontynent, kraj, region – ludzie na całej ziemi uwielbiają pieczywo z dodatkami, choć oczywi
26 stycznia 2021 r.Informacja prasowa5 praktycznych porad, dzięki którym wytrwaszw swoich noworocznych postanowieniachPoczątek roku to przełomowy moment dla wielu osób. Ludzie czując, że zaczyna się nowy okres, chętniej wp
Informacja prasowaWarszawa, 22 stycznia 2018 r.Dlaczego mam astygmatyzm?Informacje dostarczane dzięki zmysłowi wzroku są najważniejszym elementem ludzkiej percepcji – szacuje się, że ponad 80% wiedzy o otaczającym nas świe
Informacja prasowaWarszawa, 2 września 2019 r.Sekrety ziemniaków – co kryje się tuż pod skórką?Ziemniaki, uważane przez wielu za tuczące, są źródłem cennych witamin i składników odżywczych, m.in. witaminy C, potasu
INFORMACJA PRASOWAWARSZAWA, 17.04.2019 r.NAJLEPSZA POLSKA TRADYCJA W NOWOCZESNEJ ODSŁONIE,CZYLI MOC SPOTKAŃ PRZY WSPÓLNYM STOLEPolska znana jest na świecie jako kraj niezwykle gościnny. Chętnie zapraszamy gości i serwujemy i
Informacja dla mediówWarszawa, 11 lipca 2019 r.Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie świetnej zabawy. W ramach siódmej już edycji Wyzwani
Fasola jest często niedoceniana jako wartościowy składnik diety. Pomimo wielu zaletzdrowotnych i bogactwa substancji odżywczych rzadko gości na polskich stołach.Halina proponuje uzupełnienie codziennej diety o potrawy bazując