Warszawa, 7 czerwca 2019 r.Wybrano najlepszego profesjonalnego Opiekuna Seniora, Wolontariusza oraz Przyjaciela Seniora Roku 2018Rozstrzygnięto pierwszą edycję ogólnopolskiego konkursu Opiekun Seniora 2018. Spośród wielu nades�
Informacja prasowaPoznań, 9 kwietnia 2019 r.Herbata jest napojem, który łączy nawet najodleglejsze (zarówno geograficznie, jak i światopoglądowo) kultury. Każdy z nas zna smak tego wyjątkowego naparu oraz ma na niego swój u
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 4 marca 2020 r.Operacje laparoskopowe – na czym polega małoinwazyjna chirurgia?Współczesna chirurgia dysponuje dostępem do nowoczesnego sprzętu, co sprawia że operacje stają się bezpieczniejsze,
NOWOŚĆ!Yummity – nowy wymiar kuchniautentyczny smak roślinnych dań!Dania inspirowane autentycznymi smakami kuchni z różnych zakątków świata, słodkie i słone wypieki oraz vergery – oto pełna gama produktów nowej mark
Cykl: Zapytaj stomatologa – Szkliwo zęba – Twarde jak kamień, a jednak łatwo je zniszczyć! Dowiedz się jak ważne jest szkliwo nazębne, co może je uszkodzić i czy można odbudować zniszczone szkliwo.Może nie jest
Informacja prasowaWarszawa, 26 listopada 2019 r.Niemal 93% Polaków biorących udział w badaniu przeprowadzonym w ramach III edycji kampanii „Warzywa i owoce – na szczęście!” deklaruje, że zdarza im się gotować w domu, a
Informacja prasowaNie ulegaj panice! Już dziś zacznij wdrażać właściwą profilaktykę!Nieustannie słyszysz w mediach o kolejnym zarażeniu koronawirusem, niepokojące dane, liczne statystyki, newsy o krajach, w których pojawi
Informacja prasowa Warszawa, 13.11.2018 r.Jak powszechnie wiadomo, najwięcej zakażeń wirusowych występuje w okresie jesienno-zimowym
Nowy Sącz, 10 września 2019 r.Grzybobranie: co zrobić z darów lasu?Sezon na grzyby w pełni. Dary lasu mogą być ciekawym i aromatycznym uzupełnieniem codziennego jadłospisu. Co dobrego można upichcić z podgrzybków, maślak
Zima to okres, kiedy mamy o wiele mniejszy odstęp do różnego rodzaju owoców czy witamin. Możemy zadowolić się oczywiście tymi uprawianymi w szklarniach, których smak pozostawia jednak wiele do życzenia, są one również ubo�