Warszawa 2020-08-25Druga młodość chałwy – za co kochają ją Polacy?Chałwa to przekąska, która jest lubiana i doceniana przez Polaków, ale dziś jej klasyczny format jest nieco zapomniany. Starszym konsumentom kojarzy s
Wiele kobiet spodziewających się dziecka często boryka się z problemami,które powodują bezsenność. Kłopot z ułożeniem ciała i bóle kręgosłupa sprawiają,że noce przyszłych mam stają się coraz krótsze, choć zapotr
Badania związane z genetykąCzłowiek od dawna dąży do tego, żeby być jak najbardziej anonimową jednostką. Oczywiście z tego grona można wykluczyć osoby, które chcą być na piedestale życia publicznego, ale w ogólnym zbi
Informacja prasowa – DiamantPaździernik 2019Słodkie napoje na jesienne dniCoraz dłuższe, chłodne dni w sezonie jesienno-zimowym nie napawają optymizmem. Aby szybko dodać sobie energii i poprawić nastrój polecamy rozgrzewa
18 listopada 2020 r.Informacja prasowaJak zadbać o siebie, spędzając większość czasu w domu?U ponad połowy Polaków podczas pandemii wzrósł poziom stresu , co prawdopodobnie przyczyniło się do pogorszenia nie tylko jakoś
Informacja prasowaWarszawa, 26 marca 2019 r.Wiosną wyciągnij z szafy… buty do biegania!Dni są coraz dłuższe, temperatura coraz wyższa… Wiosna rozpoczyna się na dobre! Na dno szafy chowamy ciężkie zimowe płaszcze i obuw
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”INFORMACJA PRASOWAJuż 25 sierpnia obchodzimy Dzień polskiej żywności. Tegoroczna, 7. edycja tego święta tradycyjnie już, ma za zadanie przypomnieć, jak bogatym kulinarnym d
Jeśli masz wrażliwą skórę, alergicznie reagującą na silne kosmetyki powinnaś stosować specjalnych, bardzo łagodnych kosmetyków. Unikaj kosmetyków silnie aromatyzowanych i z dużą ilością substancji chemicznych. Przed z
Warszawa, 29 lipca 2020 r.INFORMACJA PRASOWAZe względu na epidemię koronawirusa wiele branż zanotowało spadki przychodów, a część firm musiała wstrzymać swoje działania lub mocno ograniczyć świadczone usługi. Obecnie, p
Warszawa, 3 września 2020 r.Szczypta wiedzy o pieprzachPieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowot