3 pomysły na zdrowe i pyszne śniadanie do szkoły Pojedynek szkolnych śniadaniówek zazwyczaj wygląda tak: w jednym plecaku słodka drożdżówka z budyniem i masą lukru, w drugim – kanapka z serem i rozgniecionym pomidorem, kt
Informacja prasowaWarszawa, 16 lipca 2019 r.Dietetyczne trendy – po jakie produkty sięgamy dbając o zdrowie i figurę? Trendy w dietetyce stale się zmieniają, ale nie da się ukryć, że wszystkie zmierzają w jednym kierunku
Komunikat prasowy Kraków, 17 luty 2021 r.MedApp wdroży w swojej aplikacji rozwiązanie StethoMeMedApp podpisał umowę ze start-upem StethoMe, twórc�
Informacja prasowa Wrocław, 22 września 2020 r. Notowana na NewConnect innowacyjna firma telemedyczna Nestmedic, przedłuża umowę z fińskim dystrybutorem Steripolar Oy. Nowy kontrakt został zawarty na tych samych warunkach i o
Warszawa, 25 stycznia 2021 r.Popularni influencerzy kulinarni stają do bitwy. Startuje „Pojedynek Smaku”. Kuchnia regionalna wraca do mody. Polacy coraz chętniej poznają dania z różnych zakątków swojego kraju. Jednak regio
Bezstresowy grudzień? Tak, to możliwe!Autor: Adam Adamski — były mistrz Polski w kulturystyce i założyciel cateringu dietetycznego Fit MalinaPowoli wchodzimy w aurę przedświąteczną, a coroczny bieg po prezenty tuż-tuż. N
Warszawa, 1 marca 2018 r. „Łączy nas pacjent” – infolinia ekspercka Rzecznika Praw Pacjenta i organizacji pacjentów6 marca rusza pierwszy dyżur organizacji pozarządowych na Infolinii Rzecznika Praw Pacjenta. W ramach proje
Informacja prasowa: Jurajska Sp. z o.o.Marzec 2019Mineralna, źródlana, a może stołowa? Jaką wodę wybierać?Porady marki Jurajska.Sklepowe półki uginają się od różnego rodzaju wód butelkowanych. Na ich opakowaniach poja
Inf. prasowa30.07.2018 r. W ramach akcji edukacyjnej „Akromegalia – zwróć uwagę” ruszyła infolinia dla osób chorych na akromegalię oraz ich bliskich. Już w najbliższą środę, 1 sierpnia, dzwoniąc pod numer 797 140
Czas na grillowanie!Najlepszy sposób na spędzanie czasu, to sport i oczywiście grillowanie. Wysiłek wzmaga nasz apetyt stąd najchętniej sięgamy po wędliny z dużą porcją białka lekko zrumienione na ruszcie. Z okazji otwarci