Warszawa, listopad 2018r.Informacja prasowa„Apteczne (R)ewolucje”Trwają (r)ewolucje w aptekach! Dzierżoniów, Łódź i Bielsko-Biała. Właśnie w tych miastach trwają „Apteczne (R)ewolucje”! Jury konkursu skierowanego
Zdrowa dieta dla babci i dziadka: Co jeść, by czuć się lepiej?Każdy wiek rządzi się swoimi prawami. A jakimi prawami powinien rządzić się jadłospis osób po 65. roku życia, by mogły cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoc
„Ginkofar” to lek, który dodaje energii, wzmacnia odporność, usprawnia pracę mózgu oraz poprawia krążenie krwi w organizmie. Oprócz tego poprawia kondycję i wydolność. Dobroczynnie wpływa na pamięć i koncentrację. Ce
Warszawa, 19 listopada 2020 r.Świąteczne słodycze od Goplany i Solidarności W tym roku w świątecznej ofercie słodyczy polskich marek Goplana i Solidarność znalazły się zarówno specjalne edycje limitowane, jak i sprzedażo
INFORMACJA PRASOWABolesławiec, 9 sierpnia 2019 r.Zwyrodnienie stawu biodrowego – czy zawsze konieczna jest operacja?Zwyrodnienie stawu biodrowego (koksartroza) to schorzenie, które najczęściej dotyka osób po 50. roku życia.
Siła, którą czerpiemy z głębi ziemiPrawdą powszechnie znaną jest fakt, że woda jest naszemu organizmowi niezbędna. Co więcej, sami w znaczącej części składamy się z wody.Woda zawiera cenne składniki mineralne, a kiedy
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2019 r.Słodkości z okazji Dnia Piekarzy i Cukierników15 marca obchodzić będziemy Dzień Piekarzy i Cukierników. To niezwykle słodkie święto przypada w rocznicę wspomnienia św. Klemensa,
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 6 lutego 2020 r.Biofilm w jamie ustnej… o co chodzi? Promienny uśmiech i przyjazne nastawienie otwiera wiele drzwi. Jednak, żeby bez skrępowania szeroko się uśmiechać, powinniśmy na co dzień
Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa
Warszawa, 1 października 2019 r.Informacja prasowaKisiel w nowej odsłonieKisiel to pyszny i lekkostrawny deser, który można jeść zarówno na ciepło, jak i wystudzony. Świetnie sprawdza się jako rozgrzewający poczęstunek w