Informacja prasowaGrajewo, 3 sierpnia 2020Mleko – co o nim wiemy? Mleko znamy od wieków, jest podstawowym produktem w diecie wielu Polaków. Można powiedzieć, że to napój do zadań specjalnych. Ma wysoką wartość odżywczą
Warszawa, 02.09.2019 r.Złap złote nagrody w loterii „Złotobranie” Solidarności!Jesienne dni osłodzą i ozłocą kultowe praliny Śliwka Nałęczowska i Złota Wiśnia. Od września do końca listopada potrwa przygotowana prz
Uwaga! Osteoporoza najczęstszą chorobą współczesnego społeczeństwa! Zadbaj o kości i nie łam się! Dowiedz się jak chronić siebie przed tym schorzeniemDane są zatrważające! W Europie co 30. sekund dochodzi do złamań z
Intensywny, dymny aromat wędzonych specjałów idealnie komponuje się z ostatnimi dniami jesieni, kiedy w kuchni coraz częściej pojawiają się potrawy cięższe i bardziej treściwe, niż ma to miejsce w czasie ciepłych miesięcy
Warszawa, 1 października 2020Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu– jakimi jaroszami są Polacy?1 października obchodzimy Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu. To świetny moment, aby przyjrzeć się temu, jak Polacy podchodzą
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 5 lipca 2018Długie letnie wieczory zachęcają, by aktywnie spędzać czas z przyjaciółmi. Możliwości mamy wiele – spacer po starówce, kino pod chmurką… albo tańce nad rzeką. Szczególnie, że
WARSZAWA, 25.02.2021 r.Całoroczny sezon, czyli warzywno-owocowe przetwory na co dzieńDieta zgodna z rytmem pór roku przynosi wiele korzyści. Wybierając sezonowe owoce i warzywa, zyskujemy pewność, że sięgamy po nie, gdy są
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 11 grudnia 2019 r.Próchnica to najczęstsza choroba jamy ustnej. I choć tak wiele o niej słyszymy, wciąż niewiele o niej wiemy. Próchnica powoduje demineralizację i rozpad twardych tkanek naszych z�
Ciesz się smakiem zimnych lodów i gorącej kawy– bez bólu zębów!Słodki sorbet truskawkowy czy rożek o smaku słonego karmelu z bitą śmietaną i polewą czekoladową? Wybór wydaje się być trudny, ale nie dla osób cierpi
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2019 r.Skomponuj własną herbat꣹czenie, a także tworzenie nowych smaków to pasjonujące zajęcie. Dzięki niemu rozszerzamy swoją wiedzę w zakresie kulinariów oraz jesteśmy w stanie zac