7 grzechów głównych maratończykaBez względu na to, czy dopiero rozpoczynasz przygodę z bieganiem i za cel stawiasz sobie bieg na 10 km, czy trenujesz zdecydowanie dłużej i zamierzasz w tym roku zdobyć Koronę Maratonów Polsk
Informacja prasowaWarszawa, 20 listopada 2019 r.Sałatkowe ziemniaki, czyli NIEzwykła odsłona kartofliMimo że ponad 50% respondentów, biorących udział w sondażu przeprowadzonymw ramach pierwszej edycji kampanii „Ziemniaki
Informacja prasowaWarszawa, 24 czerwca 2020 r.Technologiczna spółka z branży medycznej InventionMed poszerza działalność w zakresie dystrybucji testów na COVID-19. Spółka zawarła umowę o poufności (NDA) z Shenzhen Micropr
Warszawa, 6 listopada 2020Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania.Jak wygląda dieta Polaków?Nie od dziś wiadomo, że dobrze zbilansowana dieta ma ogromny wpływ na nasze funkcjonowanie oraz zdrowie. Europejski Dzień Zdro
Informacja prasowa 10 lipca 2018, WarszawaStawy na wakacjachWraz z nadejściem lata więcej czasu spędzamy na świeżym powietrzu i częściej uprawiamy różnego rodzaju aktywność fizyczną. Jeździmy rowerem, chodzimy po górac
Informacja prasowaWarszawa, 8 sierpnia 2018 r.Choroby „brudnych rąk” – czy wiesz, co mogą powodować?O tym, że ręce należy myć bezpośrednio przed posiłkiem już od małego wie każdy z nas. Mimo to często
Świąteczne historie – moc bakalii Wspólne ubieranie choinki, pieczenie ciasteczek, lepienie pierogów z przepisu babci… to tradycje, które zbliżają nas do siebie. Już za chwilę znów spotkamy się z naszymi bliskimi podcza
WARSZAWA, 14.10.2020r.Pałac w 5 kolorach zdrowiaIluminacja PKiN na Światowy Dzień Owoców i Warzyw18 października na całym świecie obchodzony jest Światowy Dzień Owoców i Warzyw.Już w najbliższy piątek wieczorem warszaw
Zdrowa dieta dla babci i dziadka: Co jeść, by czuć się lepiej?Każdy wiek rządzi się swoimi prawami. A jakimi prawami powinien rządzić się jadłospis osób po 65. roku życia, by mogły cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoc
Warszawa, 3 września 2020 r.Szczypta wiedzy o pieprzachPieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowot