Warszawa, 19 czerwca 2020 r.INFORMACJA PRASOWASEZONOWE PRODUKTYJak dobrze je wykorzystać?Letnie miesiące to doskonały okres na wykorzystanie świeżych produktów w kuchni. Sezonowe owoce i warzywa mają najwięcej wartości od�
Basen to świetny sposób na zimową porę. Porę zastoju i bezruchu. Wystraczy raz, dwa razy w tygodniu popływać a kondycja na pewno nam nie zniknie. O tym jak wspaniale wpływa pływanie na nasz organizm wiedzą pewnie wszyscy. Pr
Idealny ser do pizzy. Który bÄ™dzie najlepszy? – DzieÅ„ Pizzy (9.02) Informacja prasowaGrajewo, 2 lutego 2021Kto z nas nie lubi pizzy? To danie, które uwielbiajÄ… dzieci i doroÅ›li, sprawdzi siÄ™ zarówno na spotkanie ze zna
Informacja prasowaCzy można samodzielnie wyleczyć infekcję intymną?Infekcje intymne to jedna z najczęstszych przyczyn wizyt u ginekologa. W zasadzie każda kobieta doświadczy ich przynajmniej raz w życiu. W nowym, ogólnopolsk
1 200 000 maseczek od Procter & Gamble dla podopiecznych Polskiego Czerwonego Krzyża i Fundacji Polsat1,2 mln sztuk maseczek ochronnych przekazanych przez firmę Procter & Gamble jej wieloletnim partnerom – Fundacji Polsa
Informacja prasowa – Hochland PolskaPaździernik 2019Kremowa zupa jarzynowa – najlepszy przepis na jesień Jesień rozgościła się u nas na dobre. Widoczna nie tylko w kalendarzu, ale również za oknem. Dlatego już czas, aby
Informacja prasowa Almettewrzesień 2020Almette – wyprodukowano w PolsceNa pograniczu Mazowsza i Podlasia, w WęgrowieSerki twarogowe Almette powstają w Węgrowie – urokliwej miejscowości, położonej na pograniczu Mazowsza i
Informacja prasowaWarszawa, 3 września 2019 r.Babie lato w kuchni. To już ostatnia szansa na letnie posiłki – wykorzystaj ją!I znów przyszło nam żegnać się w latem. Choć dni są coraz krótsze, a na plecy coraz częście
09.2015Jak opiekować się bliskim cierpiącym na chorobę Alzheimera?Na chorobę Alzheimera cierpi od 15 do 21 milionów osób na świecie i, jak zapowiadają lekarze, skala tego problemu będzie się powiększać. Przy okazji Świ
Informacja prasowa8 lipca 2019, Nowy SączPieróg niejedno ma imięWłoskie ravioli, rosyjskie pielmieni, brazylijskie empanadas, litewskie kołduny, a może gyoza? Choć przywykliśmy, że pierogi to nasza narodowa specjalność, t