Cykl: Zapytaj stomatologa – Dieta dla zdrowych zębów. Dowiedz się jak istotny wpływ ma dieta na zdrowie zębów, oraz które z produktów warto spożywać, aby cieszyć się pięknym i zdrowym uśmiechem.Prawidłowo zbilanso
Higiena snu – co na nią wpływa? Zdrowy sen jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania każdego człowieka. Z kolei jego zapotrzebowanie dla organizmu jest sprawą indywidualną, zależną coraz częściej od trybu życia oraz
Jesienna aura zwiastuje nieuchronny spadek odporności. Jednak chronić się możemy nie tylko dzięki systematycznemu zwiększaniu warstw odzieży. Znacznie skuteczniejsze, niż ochrona przed tym co na zewnątrz, stanie się wzmocnien
Zapytaj stomatologa – Implanty zębowe – luksus czy konieczność?Wszystko, co warto wiedzieć o implantach zębowych i możliwości odzyskania pełnego uśmiechuWydarzenia losowe, choroby lub po prostu własne zaniedbani
Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa
INFORMACJA PRASOWAChorujesz na cukrzycę? Zbadaj wzrok.Grozi ci retinopatia cukrzycowa.Retinopatia cukrzycowa dotyka wszystkich chorych na cukrzycę typu I oraz ok. 60% pacjentów z cukrzycą typu II. To ok. 1,5 mln osób w Polsce,
Zanim wybuchnie bomba – czyli jak zapobiegać kumulacji nerwów i ich szkodliwym następstwomNiekiedy z pozoru błaha rzecz lub sytuacja prowokują niekontrolowany wybuch negatywnych emocji. Wystarczy wówczas sekunda, aby kokta
Warszawa, listopad 2018r.Informacja prasowa„Apteczne (R)ewolucje”Trwają (r)ewolucje w aptekach! Dzierżoniów, Łódź i Bielsko-Biała. Właśnie w tych miastach trwają „Apteczne (R)ewolucje”! Jury konkursu skierowanego
Wrzuć na luz! Czas na ferie!Snowboard, narty, spacery w górskiej scenerii… wybieracie się na ferie zimowe? Koniecznie zabierzcie ze sobą smaczne, pożywne i zdrowe fit & style przekąski Helio z kolekcji Bakaliowe Kieszonko
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote