Warszawa 2020-10-06Sezam na stole świątecznym – w jakiej formie?Święta Bożego narodzenia już za pasem, a co za tym idzie – powinniśmy odpowiednio wcześnie zadbać o asortyment spożywczy związany z tym szczególnym o
Stefanowo, 25 września 2019 r.Informacja prasowaLunchbox – weź mnie na wynos!O czym najczęściej zapominamy w pracy? O… obiedzie. W natłoku spraw łatwo nam odłożyć go na później, które nie następuje aż do powrot
Warszawa, 29 lipca 2020 r.INFORMACJA PRASOWAZe względu na epidemię koronawirusa wiele branż zanotowało spadki przychodów, a część firm musiała wstrzymać swoje działania lub mocno ograniczyć świadczone usługi. Obecnie, p
Przepisy szefa kuchni Marcina Budynka, ambasadora kampanii„Warzywa i owoce – na szczęście”Burger wołowy na plackach z cukinii z keczupem z jabłek Składniki (dla 4 osób):• 600 g mięso wołowego mielone (1:1 szpond
Nic tak nie niszczy włosów jak zimowe, mroźne powietrze, wilgoć i ostre słońce. Dodatkowo ciągłe noszenie czapki. To na pewno nie jest dla nich idealny klimat. Wysuszone i zmatowione przez ciągłe suszenie i układanie na pewn
Materiał prasowyVisolvitowy Dzień Dziecka! Niech radość trwa cały rok!Radość, beztroska, zabawa… Dzień Dziecka to ten szczególny czas dla wszystkich najmłodszych. Spraw, aby Twoje pociechy czuły się wyjątkowo, były p
WARSZAWA, 26.11.2019 r.Kalendarz warzyw i owoców na jesień i zimęOwoce i warzywa to bogate źródło witamin i substancji mineralnych, dlatego należy spożywać je do każdego posiłku i pamiętać o nich bez względu na porę ro
Informacja prasowaWarszawa, 04 czerwca 2019 r.Według badań Bakalland aż 85 proc. Polaków zwraca uwagę na jakość produktów spożywczych. To najważniejszy czynnik wpływający na decyzje zakupowe konsumentów w naszym kraju.
W czasie choroby organizm wymaga dużo więcej odpoczynku, niż gdy jest zdrowy i w pełni sprawny. Kiedy dopada nas przeziębienie lub grypa czujemy się osłabieni, o wiele szybciej się męczymy, potrzebujemy więcej czasu, aby wypo
13 marca 2019 r.Opracowany na UW system ma wspierać sportowców w efektywnych treningachNowy system na podstawie bieżącej analizy parametrów biologicznych i biochemicznych pozwoli dostosowywać poziom aktywności fizycznej i tren