W leczeniu łuszczycypotrzeba indywidualizacji i kompleksowego podejściaZaledwie co czwarty pacjent z łuszczycą jest zadowolony z efektów terapii w postaci zmniejszenia zmian skórnych i tylko co trzeci mówi o poprawie kondycji
Informacja prasowa – SanteWarszawa, grudzień 2019Orzechowe gwiazdkiPyszne ciasteczka z masłem orzechowym Sante crunchyTrudno wyobrazić sobie Boże Narodzenie bez wyjątkowych smaków i aromatów, nieodmiennie kojarzących
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 5 lipca 2018Długie letnie wieczory zachęcają, by aktywnie spędzać czas z przyjaciółmi. Możliwości mamy wiele – spacer po starówce, kino pod chmurką… albo tańce nad rzeką. Szczególnie, że
Okularnicy na stok czyli aktywność fizyczna i sporty zimowe w okularach– moda, wygoda, a może konieczność?Aktywność fizyczna oraz rekreacyjne lub profesjonalne uprawianie sportu zawsze stanowiły wyzwanie dla osób noszącyc
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 25 października 2019 r.Cyfrowa stomatologia – zaprojektuj swój wymarzony uśmiechWyobraźmy sobie sytuację, że chcemy zmienić wygląd naszych zębów – zdecydować się na licówki czy założeni
1,5 miliarda ludzi na całym świecie – ta liczba mówi sama za siebie, a statystki z roku na rok nieubłaganie rosną. Krótkowzroczność to schorzenie dotykające wszystkich, a jej pierwsze symptomy pojawiają się u coraz większ
Warszawa, 12 września 2019Informacja prasowaMarnowanie żywności – problem, którego skala jest większa niż sądzimyW Europie wyrzuca się średnio ok. 179 kg żywności/osobę rocznie. Szacuje się, że w samej Polsce wynik t
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 9 maja 2018Pamiętasz dzień, kiedy ostatni raz bolały Cię nogi? Było gorące, letnie popołudnie, wyszłaś z pracy i udałaś się na długi spacer. Po powrocie do domu poczułaś ból i zauważyłaś
Informacja prasowaPoznań, 6 grudnia 2019 r.Organizujesz wigilię firmową? Wiemy skąd zamówisz wybitne ciasta!Cukiernia z 55 letnimi tradycjami to rozwiązanie dla twojego biznesu. Planując święta w miejscu pracy lub prezenty
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote