Informacja prasowaWrocław, 17 czerwca 2019 r.Trzecie starcie najzdolniejszych młodych kucharzy. Znamy termin i temat przewodni kolejnej edycji Spotkania z SelfCookingCenter w Zamku Topacz!Już po raz trzeci do Zamku Topacz pod Wro
Warszawa, 23 stycznia 2020Informacja prasowaOlej palmowy. O co ten raban?1 lutego obchodzimy dzień bez oleju palmowego. Według raportu Frost & Sullivan w Polsce na jednego mieszkańca przypada aż 9,8 kilograma tego tłuszcz
Informacja prasowa16 października 2018, WarszawaChoć do końca kalendarzowego lata pozostało jeszcze trochę czasu, to już dziś warto sprawdzić, jak stawić czoła jesiennej chandrze. Schyłek sezonu nie musi oznaczać dla nas
Warszawa, 20 lutego 2013 r.Płatki Jęczmienne Błyskawiczne marki Halina na szybkie i pożywne śniadaniePłatki Jęczmienne Błyskawiczne marki Halina to najwyższej jakości płatki, zawierające składniki istotne dla prawidłowe
Informacja prasowaGrajewo, 24 lipca 2020Mleko i owoce – połączenie doskonałeTrwa lato, czyli sezon, który rozpieszcza urodzajem owoców! Możesz je nie tylko jeść, ale także… wypić! Zgaś letnie pragnienie orzeźwiający
Informacja prasowaGrajewo, 2 grudnia 2020Jak zacząć dzień z energią, gdy za oknem zimno i szaro?Późną jesienią poranki bywają trudne. Jest chłodno, a gdy wstajemy bardzo wcześnie – także ciemno. Choć wielu z nas wydaj
Wypadające włosy to koszmar spędzający sen z powiek. Nie ma się co martwić jeśli wypadanie jest krótkotrwałe i występuje w okresie przesilenia wiosennego czy jesiennego. Gorzej, jeśli wypadanie trwa dłużej. Zwykle jest to
Warszawa, 24 sierpnia 2020 r.Apetycznie przyprawiona saÅ‚atka – ZioÅ‚a do saÅ‚atek Appetita z linii Ewy WachowiczKolorowe, peÅ‚ne witamin, bogate w cenne mikroelementy, smaczne, zdrowe saÅ‚atki i surówki sÄ… niezastÄ…pione w c
Zaparcia w podróżyPrzyczyny i doraźna pomoc w problemachWarszawa, 26 czerwca 2019 – Zaparcia to jedne z najczęściej wystÄ™pujÄ…cych dolegliwoÅ›ci ukÅ‚adu pokarmowego. Szacuje siÄ™, że problem dotyczy niemal 30 proc. popul
Tłuszcz, a nie szkodziPodstawą właściwego odżywiania jest równowaga, umiar i rozsądek w doborze składników codziennych posiłków. Od tego jak jemy zależy nasze samopoczucie, stan naszego organizmu, to czy jesteśmy odporni