Informacja prasowaWarszawa, 9 grudnia 2019 r.Imprezowe kartofle, czyli uczta dla każdego!Organizując przyjęcie w domu, spotkanie rodzinne czy imprezowy wieczór z przyjaciółmi często zastanawiamy się, co wyjątkowego podać n
Informacja prasowaWarszawa, 10 kwietnia 2018 r.Myśląc o zdrowej jamie ustnej w pierwszej kolejności myślimy o śnieżnobiałym uśmiechu, który dodaje nam pewności siebie i jest oznaką witalności i dobrego samopoczucia. Nie w
Informacja prasowaWarszawa, 10.01.2020 r.Jak wytrwać w noworocznych postanowieniach? Dołącz do wyzwania Cardio Bunny Challenge!Początek roku to bardzo dobry czas na zmiany. Jednym z najczęściej wymienianych postanowień noworo
Informacja prasowa, 22.02.2018Każdy pobyt poza domem, a tym bardziej pobyt w szpitalu może być stresujący. Już sam planowany zabieg czy operacja mogą powodować niepokój, dochodzi do niego stres związany ze zmianą miejsca po
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2019 r.Słodkości z okazji Dnia Piekarzy i Cukierników15 marca obchodzić będziemy Dzień Piekarzy i Cukierników. To niezwykle słodkie święto przypada w rocznicę wspomnienia św. Klemensa,
Jest wiele produktów, które mają zły wpływ na nasz organizm. Powszechnie wiadomo, że to, co dobre to także przy okazji szkodliwe. Ale są rzeczy, których jednak warto unikać i ich nie spożywać. Do tej kategorii należą na
Informacja prasowaGrajewo, 3 sierpnia 2020Mleko – co o nim wiemy? Mleko znamy od wieków, jest podstawowym produktem w diecie wielu Polaków. Można powiedzieć, że to napój do zadań specjalnych. Ma wysoką wartość odżywczą
Jak chronić gardło, aby uniknąć nieprzyjemnych dolegliwości?Istnieją zawody, gdzie praca głosem jest podstawą. Nauczyciele, aktorzy, śpiewacy, wykładowcy są narażeni na nadwyrężenie strun głosowych i gardła, w czasie c
Informacja prasowa Warszawa, listopad 2017 r.Jesień i zima nie napawają optymizmem, a jeśli w dodatku w rodzinie jest dziecko, okres ten koj
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz