Zdrowe przekąski – Miodowo orkiszowe ciasteczka z płatkami orkiszowymi dla małych i dużych miłośników zdrowych słodyczyCiasteczka orkiszowe to proste do przyrządzenia łakocie, które sprawią wiele radości wszystkim łasu
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 15 listopada 2019 r.Fakty i mity nt. szczepień przeciw grypieJesień to okres, w którym jak bumerang powraca temat szczepień przeciw grypie. W gąszczu informacji trudno wyłuskać te rzetelne, a mnogo
Warszawa, 28 grudnia 2020Spraw, by tegoroczny sylwesterbył najbardziej wyjątkową imprezą rokuKoniec roku zbliża się nieubłaganie. Pozostało już dosłownie kilka dni do tego, by najdziwniejszy w tym stuleciu rok przeszedł d
Wrocław, 20.09.2018INFORMACJA PRASOWAMARKA: DevaldanoASORTYMENT: Żurawina leśna Devaldano 290g Żurawina leśna Devaldano – rozsmakuj się w żurawinowych przetworach i daj się ponieść kulinarnej fantazji Żurawina leś
Informacja prasowa12 czerwca 2018, WarszawaSpędzasz cały dzień za biurkiem, masz nadwagę, a sport znasz tylko z telewizji? Uważaj, bo możesz dołączyć do grona osób, którym dokuczają problemy ze stawami. Jeśli więc z tru
Promienie ultrafioletowe, emitowane przez słońce, szczególnie latem, albo przez lampy kwarcowe na solarium, mają zarówno swoje dobre, jak i złe strony. Do zalet można zaliczyć fakt, że promienie te powodują uwolnienie się w
Informacja prasowaGrajewo, 25 sierpnia 2020Śniadanie to najważniejszy posiłek, który ma za zadanie dostarczyć nam energii na cały dzień. Co zrobić, gdy nie mamy pomysłu co przygotować? Dobrym, prostym, a przy tym pysznym ro
Ogórek dla nawilżenia i pobudzenia.Suchą, zmęczona skórę można ocucić tonikiem z ogórka i marchewki. Trzeba obrać i utrzeć pół ogórka. Potem powstałą papkę przefiltrować tak, by otrzymać sok. Do ogórka potrzebna b
Są źródłem witamin, są pyszne, doskonale gaszą pragnienie. Ale także mają właściwości oczyszczające. Soki. Ale te naturalne. Zrobione własnoręcznie, wyciśnięte bądź z sokowirówki. Niedosładzane, bez konserwantów
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2019 r.Skomponuj własną herbat꣹czenie, a także tworzenie nowych smaków to pasjonujące zajęcie. Dzięki niemu rozszerzamy swoją wiedzę w zakresie kulinariów oraz jesteśmy w stanie zac