Łódź, 3 marca 2020 r.Informacja prasowaPolacy coraz chętniej zamawiają online. Wyniki najnowszego raportu PizzaPortal.pl Do 2025 roku rynek zamówień jedzenia online wzrośnie ponad czterokrotnie. Pod koniec br. jego wartość
Informacja dla mediów KeVita – nowość na polskim rynku! Niezwykły smak odświeżającej kombuchy ze słonecznej Kalifornii już w Warszawie!Warszawa, 4 września 2019 r.Na zabiegane życie skarżą się już wszyscy, nie tylko
INFORMACJA PRASOWABolesławiec, 22 maja 2017 r.Powrót do aktywności po wypadkuTrudno jest wszystko przewidzieć i perfekcyjnie zaplanować – wypadki zdarzają się i czasem jeden niefortunny ruch może mieć wpływ na nasze zdro
Dieta na kwarantannie. Jak pandemia zmienia nasze nawyki?Przymus siedzenia w przysłowiowych czterech ścianach to nie tylko próba dla naszych relacji rodzinnych. Kwarantanna odbiła niemałe brzemię na diecie tysięcy Polaków. Jak
Informacja prasowaGrajewo, 7 sierpnia 2020Błonnik – jak zwiększyć jego zawartość w codziennej diecie?Wciąż niedoceniany, a tak bardzo potrzebny do zachowania zdrowia – błonnik! Każdy kto chce poprawić perystaltykę swo
Jesienne gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką. Naturalnie dobre dla dużych i małych łasuchówSezon dyniowy w pełni, warto więc wprowadzić to wyjątkowe warzywo do codziennego, jesiennego menu. Oprócz tradycyjnej dyniowej zupy
Warszawa 2020-08-25Druga młodość chałwy – za co kochają ją Polacy?Chałwa to przekąska, która jest lubiana i doceniana przez Polaków, ale dziś jej klasyczny format jest nieco zapomniany. Starszym konsumentom kojarzy s
TRENUJ MÓZG Każdy wie, że 2+2=4, ale czasem trzeba liczyć się z trudniejszymi równaniami! I choć mózg trzeba stale ćwiczyć, rozwiązując różnorodne i skomplikowane zadania – nie tylko matematyczne ;-), to ważna jest ta
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz
WARSZAWA, 25.02.2021 r.Całoroczny sezon, czyli warzywno-owocowe przetwory na co dzieńDieta zgodna z rytmem pór roku przynosi wiele korzyści. Wybierając sezonowe owoce i warzywa, zyskujemy pewność, że sięgamy po nie, gdy są