Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa
Autoklawy produkowane w Polsce wsparciem dla szpitali w walce z koronawirusemAutoklawy to sprzęt medyczny do sterylizacji narzędzi, niezbędny w każdym szpitalu. W czasie epidemii urządzenia te są szczególnie potrzebne w wielu r
Jak wskazują badania sondażowe wykonane dla Chiquity przez OBOP w 2005 r., aż 84% Polaków chciałoby mieć lepszy nastrój. Rozmowy przeprowadzone jesienią b.r. z mieszkańcami Warszawy, Krakowa, Gdańska, Poznania i Katowic podcz
Informacja prasowa Warszawa, 11.06.2019 Płaski brzuch last minute – czy to możliwe?Płaski brzuch w 3, 4 a może
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 10 lipca 2018Opuchnięte kostki i łydki podczas upałów – jak sobie z tym radzić?Opuchnięcia łydek, kostek i uczucie tzw. „ciężkich nóg” to dolegliwości dobrze znane wielu kobietom. Szczeg�
Dlaczego tak trudno opiekunom prosić o pomoc?Wyniki ogólnopolskiego badania przeprowadzonego wśród osób opiekujących się swoimi przewlekle chorymi najbliższymi, realizowanego dla Fundacji NutriciaSzczera rozmowa to uniwersaln
Informacja prasowaWarszawa, 25 czerwca 2019 r.Supertalerz – zaserwuj sobie bombę witaminową!Najbardziej wartościowe produkty to te, które ofiaruje nam sama natura. Nieprzetworzone świeże warzywa i owoce, chrupiące orzec
Zapytaj stomatologa: Biały nalot, ból i uczucie dyskomfortu w jamie ustnej? Sprawdź czy to coś poważnego!Niewielkie ale bolesne, pojawiają się na języku, podniebieniu, gardle oraz na wewnętrznej części policzków i warg. Pl
Olej z nasion czarnuszki siewnej, stosowany na świecie od tysięcy lat, zdobywa obecnie popularność w naszym kraju. Cenionym źródłem tej rośliny są czyste tereny Maroka. Ma korzystny wpływ na układ krążenia, odpornościowy,
Szybki obiad – poznaj patent na kluski leniwe17 lutego 2021Nie masz pomysłu na szybki obiad? Czasem najprostsze przepisy są najlepszym rozwiązaniem. W kuchni warto sięgać do zapomnianej polskiej kulinarnej klasyki. Czasem