Informacja prasowaPoznań, 6 grudnia 2019 r.Organizujesz wigilię firmową? Wiemy skąd zamówisz wybitne ciasta!Cukiernia z 55 letnimi tradycjami to rozwiązanie dla twojego biznesu. Planując święta w miejscu pracy lub prezenty
Data publikacji: 2020-04-02, 16:00Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Praca zdalna – codzienność w niecodziennych czasachKategoria: BIZNESPandemia COVID-19 na całym świecie spowodowała, że praca zdalna przestała być je
Informacja prasowaWarszawa, 11 lipca 2019 r.Polskie warzywa i owoce – na szczęście i dobre… życie!Warzywa i owoce – smaczne, niskokaloryczne, sycące, a przede wszystkim zdrowe. Mogą stanowić dodatek do posiłku bądź sa
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 20 listopada 2019 r.Przykry zapach z ust? 6 na 10 osób ma ten problem„Czy problem nieświeżego oddechu mnie dotyczy”? Kto z nas choć raz nie zadał sobie takiego pytania? Badania na populacji świa
Warszawa, 22 października 2020Jesień bez wychodzenia z domu – jak zadbać o swój komfortPogoda nie rozpieszcza, a sytuacja na zewnątrz, szczególnie teraz, nie zachęca do wyjścia z domu. Poprawie nastroju nie pomaga jesienna
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2019 r.Słodkości z okazji Dnia Piekarzy i Cukierników15 marca obchodzić będziemy Dzień Piekarzy i Cukierników. To niezwykle słodkie święto przypada w rocznicę wspomnienia św. Klemensa,
Z powodu zmian klimatycznych wkrótce może zabraknąć żywności. Pomogą nowe technologie i zaawansowane dane z obserwacji Ziemi? W najbliższym czasie możemy być świadkami znacznego wzrostu cen żywności, a nawet jej deficytu
„Ginkofar” to lek, który dodaje energii, wzmacnia odporność, usprawnia pracę mózgu oraz poprawia krążenie krwi w organizmie. Oprócz tego poprawia kondycję i wydolność. Dobroczynnie wpływa na pamięć i koncentrację. Ce
Warszawa, 3 września 2020 r.Szczypta wiedzy o pieprzachPieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowot
Pieczone kotleciki z mięsem mielonym, kaszą jaglaną i pastą tahini – bez dodatku jaj i bułki tartej – dla dorosłych i dzieci już po 12 miesiącu! Aromatyczne, syte i wyjątkowo smaczne, a do tego podbiją podniebienia d