W dobry podkład warto zainwestować. Musi dodawać nam urody, tymczasem bardzo często szpeci. Zbyt ciemny albo zbyt jasny nie będzie służył naszej urodzie. Przy jego zakupie pamiętaj, żeby nie podejmować pochopnych decyzji..
Najmłodsi pacjenci warszawskich ośrodków onkologicznych w towarzystwie znanych i lubianych gwiazd sceny, kina, telewizji i muzyki zaprezentują na wybiegu najnowsze kolekcje firmy Endo i projekty Łukasza Jemioła. Wyjątkowy pokaz
W czasie choroby organizm wymaga dużo więcej odpoczynku, niż gdy jest zdrowy i w pełni sprawny. Kiedy dopada nas przeziębienie lub grypa czujemy się osłabieni, o wiele szybciej się męczymy, potrzebujemy więcej czasu, aby wypo
W 2021 roku lekko zaczynaj i kończ dzień!Noworoczne postanowienia mają to do siebie, że w niewielu z nich udaje się nam wytrwać do końca. W 2021 roku nie popełniajmy tego błędu i zastosujmy technikę małych kroków, zwłasz
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 9 sierpnia 2018Radosna cha-cha z Edytą Herbuś – kilka kroków dla zdrowia nógTaniec towarzyski to jeden z najbardziej zmysłowych sposobów na utrzymanie ciała i nóg w dobrej formie. Nie dość, ż
Warszawa, 07.12.2017 r.Nowe szanse dla chorych z zaawansowanym rakiem nerkiKiedy usłyszała diagnozę, myślała, że to koniec. Miała 66 lat i rozsianego raka nerki z przerzutami do mózgu, płuc i wątroby. Dziś, choć wciąż
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, XX listopada 2019 r.40% badanych unika fluoru w paście – nie rób tegoWiele mówi się nt. szkodliwości fluoru. Szczególnie wśród rodziców temat jest bardzo żywy, bowiem niektórzy uważają, że
Czas na grillowanie!Najlepszy sposób na spędzanie czasu, to sport i oczywiście grillowanie. Wysiłek wzmaga nasz apetyt stąd najchętniej sięgamy po wędliny z dużą porcją białka lekko zrumienione na ruszcie. Z okazji otwarci
Jak uchronić się przed rakiem? Przede wszystkim zdrowo jeśćDziś (4 lutego) obchodzimy Światowy Dzień Walki z Rakiem. To dobry moment, aby już teraz rozpocząć walkę o zdrowie i postawić na profilaktykę. Naukowcy oszacowali
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz