Chęć pójścia do solarium nasila się zwłaszcza zimą. To reakcja na brak słońca, szarą aurę, zimno. Szybki seans w solarium choć na chwilę poprawia nam nastrój. Dodaje energii. Lekarze, tłumaczą że to złudne i krótkot
Informacja prasowa – Hochland PolskaWrzesień 2020Maasdamer – delikatnie słodki, owocowo-orzechowy młody ser żółtyHolenderski Maasdamer, choć powstał niespełna trzydzieści lat temu, zdobył już szerokie uznanie wśród
Kremu pod oczy powinnaś stosować od 22 roku życia. Skóra powiek jest bardzo delikatna i należy ją dobrze odżywiać. Szczególnie ważne jest nawilżanie. Enzymy i inne regenerujące składniki mogą poczekać. Najlepiej wybierz
Debata z okazji Światowego Dnia Chorego na Łuszczycę – 30.10.2020Szanowni Państwo,serdecznie zapraszam na Debatę „Łuszczyca – szanse i wyzwania” organizowaną z okazji Światowego Dnia Chorego na Łuszcz
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 13 kwietnia 2018 r.Profilaktyka chorób układu sercowo-naczyniowego stanowi jedno z największych wyzwań dla współczesnej medycyny. Szacuje się, że choroby rozwijające się na tle miażdżycy, takie
Warszawa, 19 listopada 2020 r.Świąteczne słodycze od Goplany i Solidarności W tym roku w świątecznej ofercie słodyczy polskich marek Goplana i Solidarność znalazły się zarówno specjalne edycje limitowane, jak i sprzedażo
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 17 sierpnia 2020 r. Pływanie zdrowe dla ciała. Co na to nasze oczy?Pływanie to jedna z ulubionych aktywności fizycznych Polaków , dlatego nie dziwi fakt, że po okresie kwarantanny sukcesywnie wielu
Czy wiesz jak skutecznie myć ręce?Gis daje nam skuteczną instrukcję: Jak myć ręce? Instrukcja mycia rąk Jak myć ręce? Podstawowe zasady: myj ręce ok. 30 sekund rozpocznij od zmoczenia rąk wodą nabierz tyle my
Informacja prasowa20 czerwca 2018, WarszawaDbamy o wygląd i urodę, często zapominając o tym, by odpowiednio zatroszczyć się o zdrowe stawy i mocne kości. To właśnie one pracują ciężko i niemal bez żadnych przerw, dlatego
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote