Informacja prasowaGrajewo, 11 sierpnia 2020Hasło „superfood” przewija się w mediach od kilku lat, ale co tak naprawdę oznacza? Jak się okazuje, często wybieramy tego typu produkty nieświadomie. Co więcej na polskim rynku j
Informacja prasowaWarszawa, 31.05.2019 r.Wzbogacanie żywności witaminami oraz składnikami mineralnymi – jak to działaDostarczenie organizmowi odpowiedniej dawki substancji odżywczych może być nie lada wyzwaniem. Wiele ze sp
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 2 stycznia 2020r.Za pasem nowy rok, a wraz z nim noworoczne postanowienia. W 2020 znów planujesz schudnąć, wrócić na siłownię lub nauczyć się nowego języka? To świetnie – robiąc coś dla sieb
Koronawirus SARS-Cov-2 – ZALECENIACzęsto myj ręceCzęsto myj ręce używając mydła i wody, a jeśli nie masz do nich dostępu, używaj płynów/żeli na bazie alkoholu (min. 60%).Dlaczego? Mycie rąk ww. metodami zabija wirusa
Materiał prasowyBudujemy odporność i wspieramy jelita z probiotykami Diflos!Czy wiesz, że o odporność warto zadbać nim nadejdzie kolejny sezon na przeziębienia? Teraz bowiem najłatwiej ją zbudować. Jest to dobry czas, aby
Skandynawski sposób na schorowane serca Polaków? • Na choroby układu krążenia umiera ok. 170 000 Polaków rocznie i stanowią one główną przyczynę zgonów w naszym kraju .• Sposobów na utrzymanie serca w dobrej kondycji
Warszawa, 30 czerwca 2017NOWOŚĆ! CYFROWY TEST CIĄŻOWY PINK Elektroniczny Domowego Laboratorium!Nie dowierzasz różowym prążkom w okienku testowym? Niepotrzebnie, bo PINK Testy ciążowe Domowego Laboratorium są niezwykle czu
Warszawa, 24 września 2020 r.Polski soczysty drób w nowej odsłonie Wędlin z Kurnej PółkiZM Silesia wprowadza pod marką CEDROB kolejne nowości z kurczaka w linii Wędlin Kurna Półka. Są to Mięsiwo Pieczone z Kurnej Półki
18 listopada 2020 r.Informacja prasowaJak zadbać o siebie, spędzając większość czasu w domu?U ponad połowy Polaków podczas pandemii wzrósł poziom stresu , co prawdopodobnie przyczyniło się do pogorszenia nie tylko jakoś
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr