1,5 miliarda ludzi na całym świecie – ta liczba mówi sama za siebie, a statystki z roku na rok nieubłaganie rosną. Krótkowzroczność to schorzenie dotykające wszystkich, a jej pierwsze symptomy pojawiają się u coraz większ
Warszawa, 17-10-2017Polski zespół terapeutyczny najlepszym zespołem opieki nad pacjentem w Europie! – Eksperci Polskiej Grupy Raka Płuca nagrodzeni w prestiżowym konkursie stowarzyszenia IASLCOlbrzymi sukces na międzynarodowe
LIVE MY LIFESTYLE – To dla Was się zmieniamy!Niepełnosprawność już dawno przestała być kojarzona z osobami, które życie spędzają w domu, mają ograniczony dostęp do świata zewnętrznego czy są wyłączone z aktywnego �
Informacja prasowaWarszawa, 10.01.2020 r.Jak wytrwać w noworocznych postanowieniach? Dołącz do wyzwania Cardio Bunny Challenge!Początek roku to bardzo dobry czas na zmiany. Jednym z najczęściej wymienianych postanowień noworo
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, październik 2017 r.Przyzwyczailiśmy się, że z alergią mamy największy problem wiosną i late
Informacja prasowaENTitis (ucho, nos, gardło)specjalistyczny produkt wspierający odporność1Wyjątkowo odporne dziecko, czyli przełomowe odkrycie szczepu Streptococcus salivarius K12Za sukcesem produktu ENTitis stoi prof. John
Kraków, 12 lipca 2019 r. Informacja prasowaKarty menu w krakowskich restauracjach po letnich zmianach!Lato grillem stoi, a miłość do dań z rusztu rośnie wraz z każdym stopniem temperatury, właśnie dlatego zmieniają się ta
Informacja prasowa – Hochland PolskaLuty 2021Dzielimy się tym, co dobreRusza wielka loteria Hochland, która wspiera Program PajacykHochland rozpoczyna nowy rok ogólnopolską loterią, która połączona jest ze wsparciem Polsk
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi
WARSZAWA, 26.11.2019 r.Kalendarz warzyw i owoców na jesień i zimęOwoce i warzywa to bogate źródło witamin i substancji mineralnych, dlatego należy spożywać je do każdego posiłku i pamiętać o nich bez względu na porę ro