Unikasz picia kawy, ponieważ zawiera na kofeinę? Zewsząd płyną głosy, że ma ona zły wpływ na nasz organizm, że należy ją ograniczyć, a najlepiej po prostu unikać. Dlatego zastępujesz kawę herbatą i wydaje Ci się, że
Warszawa, 8 lutego 2021 r. Wraz z Appetitą rozkochaj się w… afrodyzjakach!Walentynki to idealna okazja, aby oderwać się na chwilę od codzienności i spędzić kilka chwil z ukochaną osobą. Wspólnie przyszykowana i odpowiedn
Zdjęcia z USG – najlepsza pamiątka po ciążyCiąża to bardzo wyjątkowy stan, który budzi często skrajne emocje. Szczęście, strach, euforia – to właśnie takie uczucia targają kobietą przed porodem. Kobiety mają r
Podróż do świata zdrowiaW upalny wakacyjny czas nie zapominajmy o kremie z filtrem ochronnym, piciu wody i zdrowych olejach. Te ostatnie zapewnią naszemu organizmowi należytą ochronę przed różnymi chorobami, będą wspomaga�
Informacja prasowaPoznań, 7 października 2019 r.Wise Cafe – nowoczesność w tradycyjnym wydaniuIkoniczna cukiernia hotelu Merkury w nowej odsłonie w Mercure Poznań CentrumZmienia się koncept miejsca, a tradycja zostaje. Wra
WARSZAWA, 11.12.2019 r.Czy kolor ma znaczenie? Co kryje się w barwach warzyw i owocówOkrągłe, podłużne, miękkie, twarde, chropowate, gładkie, a przede wszystkim – kolorowe. Owoce i warzywa są niezwykle różnorodne nie tyl
Informacja prasowaWarszawa, 2 lipca 2019 r.Na twarz nakładasz liczne maseczki i odżywcze kremy, paznokcie pokrywasz multiwitaminową odżywką, a w ciało każdego wieczora wmasowujesz balsam, ale wciąż nie możesz uzyskać poż�
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 22 sierpnia 2019r.Przychodzi Polak do stomatologa – poznaj 5 częstych przyczynWizyta w gabinecie dentystycznym zdecydowanie nie należy do ulubionych „zajęć” Polaków. Lekarze stomatolodzy zgodni
Kremu pod oczy powinnaś stosować od 22 roku życia. Skóra powiek jest bardzo delikatna i należy ją dobrze odżywiać. Szczególnie ważne jest nawilżanie. Enzymy i inne regenerujące składniki mogą poczekać. Najlepiej wybierz
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote