Informacja prasowa, 27.02.2018Żylaki nie są tylko defektem kosmetycznym a zaniedbane i nieleczone mogą doprowadzić do poważnych komplikacji zdrowotnych. Trzeba jednak zdawać sobie sprawę, że nie każda pora roku jest właściw
Informacja prasowaWarszawa, 28 października 2019 r.„Przygotuj się na dobre… warzywa jesienią”, czyli przepis na poprawę humoruDieta, której podstawę stanowią warzywa i owoce nie tylko korzystnie wpływa na zdrowie fizyc
Warszawa, 21 lutego 2018 r.INFORMACJA PRASOWAŚwiatowy Dzień Chorób Rzadkich – #ShowYourRare28 lutego 2018 r. po raz ósmy odbędzie się Dzień Chorób Rzadkich. To święto prawie 3 milionów Polaków, którzy od dekady ni
Informacja prasowaGrajewo, 20 sierpnia 2020Śniadanie dla dziecka wymaga zdecydowanie więcej kreatywności i staranności, niż to które przygotowujemy chociażby dla siebie. Mały człowiek często je oczami, zatem talerz pełen k
Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa
Informacja prasowa Wrocław, 14 stycznia 2020 r.CM International wchodzi na rynek nigeryjskii wskazuje kierunki ekspansji geograficznejCM Int
Warszawa, 1 września 2017 r.INFORMACJA PRASOWA3 kroki profilaktyki raka tarczycy Wrzesień to miesiąc budowania świadomości o raku tarczycy. Sprawdź, kogo może dotyczyć ta choroba, jak można się przed nią uchronić, a tak�
Rusza akcja „Zmieniajmy na dobre” – Fundacja K.I.D.S. prezentuje interaktywny film ukazujący świat dziecięcych szpitaliFundacja K.I.D.S., czyli Klub Innowatorów Dziecięcych Szpitali, startuje ze świąteczną akcją Zmi
Warszawa, 07.12.2017 r.Nowe szanse dla chorych z zaawansowanym rakiem nerkiKiedy usłyszała diagnozę, myślała, że to koniec. Miała 66 lat i rozsianego raka nerki z przerzutami do mózgu, płuc i wątroby. Dziś, choć wciąż
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do klasyków serwowanych od lat można zaliczyć kiełbasę