Czy znasz to uczucie, gdy zupełnie nie spodziewając się niczego, nagle Twoje gardło ogarnia nieprzyjemne drapanie, a Twój dotąd miękki i melodyjny głos zmienia się w zachrypnięty warkot? A może pamiętasz chwile, w których
Warszawa, 21 października 2019 r.Informacja prasowaŚniadanie „last minute”Zaspaliśmy. Znowu. W porannym chaosie, jaki towarzyszy tego typu sytuacji, trudno pamiętać o przygotowaniu śniadania oraz lunchu do szkoły czy prac
Warszawa, 7 grudnia 2018 r.Śliwka Nałęczowska – polska klasyka na prezent w dobrym styluTak jak „mała czarna” nigdy nie wychodzi z mody, tak Śliwka Nałęczowska od ponad 50 lat pozostaje klasycznym wyborem na prezent.
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 5 maja 2014 r.Anafilaksja – jak pomóc?Jak pokazują wyniki raportu „Stan informacji o anafilaksji” , zaledwie 10% z nas wie, jak należy się zachować, kiedy osoba w swym towarzystwie zaczyna się
Cykl: Zapytaj stomatologa – Stomatologia estetyczna – Co to są licówki, jak się je wykonuje i czemu służy wykonanie takiego zabiegu.Piękny uśmiech w dzisiejszym świecie to podstawa. Jest oznaką zdrowia, statusu
Warszawa, maj 2019 r.Opiekun seniora pilnie poszukiwany:zawód ceniony na rynku pracyWedług prognoz Barometru Zawodów 2019 w Polsce w większości województw do deficytowych zawodów należą te związane z opieką osób starszyc
Warszawa, 02 lipca 2019 r.Informacja prasowaNo bez jaj!Czyli czym zastąpić jajka w kuchni?Len, nasiona chia, banan, mąka ziemniaczana i awokado. Co łączy te wszystkie produkty? Otóż każdy z nich może zastąpić jajko w prz
Informacja prasowaOgólnopolski Dzień Transplantacji:przeszczepienia komórek macierzystych to prostai bezpieczna procedura mierząca sięz najpoważniejszymi schorzeniami Co roku, 26 stycznia, w rocznicę pierwszego polskiego p
Palisz? Ok., to Ty sobie najwyżej narobisz „gnoju”, ale czemu winne są osoby, które muszą z Tobą przebywać i wąchać te wszystkie „niedobitki”, co? A nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że takie bierne palenie także p
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr