Informacja prasowaWarszawa, 5 lutego 2018 r.„Ślepota zmierzchowa”, czyli kiedy nasze widzenie szwankuje po zmrokuŚlepota zmierzchowa, potocznie określana „kurzą ślepotą”, objawia się słabszym widzeniem po zmroku. Sch
Chęć pójścia do solarium nasila się zwłaszcza zimą. To reakcja na brak słońca, szarą aurę, zimno. Szybki seans w solarium choć na chwilę poprawia nam nastrój. Dodaje energii. Lekarze, tłumaczą że to złudne i krótkot
Pamięć można ćwiczyć a jej zdolność można wytrenować i sprawić by była doskonalsza. Jedną z polecanych metod na poprawienie pamięci to gra w skojarzenia. Jeśli musimy coś zapamietać – skojarzmy to z czymś. Nazwisko
Data publikacji: 2020-04-02, 16:00Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Praca zdalna – codzienność w niecodziennych czasachKategoria: BIZNESPandemia COVID-19 na całym świecie spowodowała, że praca zdalna przestała być je
Cud, miód, Fit Malina – wszystko o cateringu dietetycznymAutor: Adam Adamski, kulturysta i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaW tworzeniu wymarzonej sylwetki ważny jest nawet najmniejszy szczegół. Nieprawidłowo dob
Warszawa, 25 września 2020 r.Appetita poleca. Rozgrzewające napoje na chłodne dniNa brzydką aurę, ponure widoki za oknem i podły nastrój najlepszym remedium jest wieczór pod kocykiem z kubkiem gorącego napoju. Bazując na ki
Informacja prasowa 18 lipca 2018, WarszawaRozgrzewka przed treningiem. Dlaczego jest ważna?Jednym z głównych grzechów osób zaczynających swoją przygodę ze sportem jest brak rozgrzewki. Powinniśmy ją wykonywać nie tylko po
Tylko do 19.00!Stara prawda, że śniadanie powinno się zjadać obfite, obiad mniej, a kolację lekką, znają i powtarzają wszyscy. Pojawia się jako wariacja pt.: „śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, kolac
Branża farmaceutyczna wciąż przechodzi cyfrową transformację. Nadal jednak zostało wiele do zrobienia w kwestii bezpieczeństwa, bo niezwykle wrażliwe dane posiadane przez firmy farmaceutyczne są szczególnie narażone na kradz
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr