Informacja prasowaWarszawa, 21 stycznia 2020 r.Burger czy sałatka? – Polacy coraz chętniej eliminują mięso z dietyCoraz więcej osób deklaruje rezygnację z mięsa lub znacząco ogranicza jego spożycie – niespełna 12% prz 
      Autor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaKiedy owocowe czwartki nie zdają już egzaminu, a ekspres do kawy śmiało mógłby funkcjonować jako zamiennik chwytania się przys� 
      Cera tłusta często uznaje się za dobrze nawilżoną. Nic bardziej mylnego. Często okazuje się, że jest ona nidostatecznie nawilżona. Podstawą jest więc dobry krem nawilżający, który najlepiej stosować na noc. Na dzień – 
      Informacja prasowaZapewnij komfort swojemu gardłu z Tantum NaturaSuchość, drapanie w gardle, męcząca chrypka… jesienią Twoje gardło narażone jest na takie właśnie dolegliwości. Wbrew pozorom nie jest to związane z chło 
      Pamięć można ćwiczyć a jej zdolność można wytrenować i sprawić by była doskonalsza. Jedną z polecanych metod na poprawienie pamięci to gra w skojarzenia. Jeśli musimy coś zapamietać – skojarzmy to z czymś. Nazwisko 
      Informacja prasowaGrajewo, 21 stycznia 2021Sposób na niejadkaKażdy rodzic niejadka wie, jak wielkim wyzwaniem jest utrzymanie zbilansowanej diety dziecka, które na większość posiłków kręci nosem. Są jednak sprytne sposoby, 
      Warszawa, 18 stycznia 2021 r.Duża paczka Familijnychna filmową domówkęFamilijny wieczór filmowy to doskonały pomysł na zimową domówkę. Podczas wspólnego chrupania w gronie najbliższych lub przyjaciół nie może zabrakn� 
      Jak przygotować starszą osobą na zamieszkanie w domu seniora?Dla rodziny moment, w którym nie jest już w stanie opiekować się bliskim, jest bardzo trudny. Nie ma znaczenia, czy powodem jest odległość dzieląca członków rod 
      Informacja prasowa – Hochland PolskaMarzec 2019Szkolni przyjaciele z reklamy Hochland powracająTo jest pyszne… już od 25 lat!Przyjaźń zaczyna się od pysznych, prostych gestów, które nadają życiu smak – ta idea by 
      Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:• 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:• 60 g suszonych grzybów• 200 g kiszonej kapusty• 1 cebula• 1 łyżka mas�