INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 15 listopada 2019 r.Fakty i mity nt. szczepień przeciw grypieJesień to okres, w którym jak bumerang powraca temat szczepień przeciw grypie. W gąszczu informacji trudno wyłuskać te rzetelne, a mnogo
Warszawa, 02.09.2019 r.Złap złote nagrody w loterii „Złotobranie” Solidarności!Jesienne dni osłodzą i ozłocą kultowe praliny Śliwka Nałęczowska i Złota Wiśnia. Od września do końca listopada potrwa przygotowana prz
Warszawa, 17 czerwca 2019 r.Sztukateria powraca na salonyZnana jeszcze z czasów starożytności sztukateria dziś znów wraca do łask i staje się aranżacyjnym hitem. Wspaniale prezentuje się zarówno w klasycznych, jak i nowocze
Informacja prasowaWarszawa, 29 stycznia 2018 r.W okresie karnawału często staramy się o nietypowe i oryginalne stylizacje. Poza ubiorem i odświętnymi fryzurami coraz śmielej sięgamy także po mniej konwencjonalne sposoby wyró
13 marca 2019 r.Opracowany na UW system ma wspierać sportowców w efektywnych treningachNowy system na podstawie bieżącej analizy parametrów biologicznych i biochemicznych pozwoli dostosowywać poziom aktywności fizycznej i tren
INFORMACJA PRASOWABolesławiec, 28 lipca 2017 r.Twarde lądowanie – jak poradzić sobie z kontuzją kolana?Zdrowe stawy, silne mięśnie i prosty kręgosłup? W dzisiejszych czasach niełatwo zadbać o te aspekty naszego zdrowia.
Informacja prasowa Warszawa/Brześć Kujawski, 26.04.2018 r.Codzienne obowiązki, stres i brak czasu przyczyniają się do tego, że nasze zimowe, dodatkowe kilog
Informacja prasowa AlmetteMarzec 2020Almette naturalnie lekko… bez laktozyNowośćAlmette rozszerza ofertę o linię produktów bez laktozy. Puszyste serki twarogowe w nowej wersji dostarczają tę samą przyjemność smaku oraz
Nic tak nie niszczy włosów jak zimowe, mroźne powietrze, wilgoć i ostre słońce. Dodatkowo ciągłe noszenie czapki. To na pewno nie jest dla nich idealny klimat. Wysuszone i zmatowione przez ciągłe suszenie i układanie na pewn
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote