Są źródłem witamin, są pyszne, doskonale gaszą pragnienie. Ale także mają właściwości oczyszczające. Soki. Ale te naturalne. Zrobione własnoręcznie, wyciśnięte bądź z sokowirówki. Niedosładzane, bez konserwantów
Przepis kulinarnySałatka z dorszem, warzywami i kaszą bulgur BIOSkładniki:• 1 opakowanie kaszy bulgur BIO (np. marki Halina BIO)• 2 filety dorsza ze skórą• 1 czerwona cebula drobno posiekana• 2 ząbki czosnku drobno
Warszawa, 16 listopada 2018 rokuSieć sklepów detalicznych Biedronka rozszerzyła zakres współpracy z Sodexo Benefits and Rewards Services i po raz kolejny została partnerem akcji promocyjnych przygotowanych dla posiadaczy kuponó
SUPERFOOD DLA NIEMOWLAKÓW Jest lekkostrawny, nie trzeba go przygotowywać, nie trzeba za niego płacić. Zawiera białka, tłuszcze, węglowodany i wszystkie inne potrzebne składniki odżywcze w idealnych proporcjach. O jakim super
Zanim wybuchnie bomba – czyli jak zapobiegać kumulacji nerwów i ich szkodliwym następstwomNiekiedy z pozoru błaha rzecz lub sytuacja prowokują niekontrolowany wybuch negatywnych emocji. Wystarczy wówczas sekunda, aby kokta
Pamięć można ćwiczyć a jej zdolność można wytrenować i sprawić by była doskonalsza. Jedną z polecanych metod na poprawienie pamięci to gra w skojarzenia. Jeśli musimy coś zapamietać – skojarzmy to z czymś. Nazwisko
Informacja prasowa Almettewrzesień 2020Almette – wyprodukowano w PolsceNa pograniczu Mazowsza i Podlasia, w WęgrowieSerki twarogowe Almette powstają w Węgrowie – urokliwej miejscowości, położonej na pograniczu Mazowsza i
Informacja prasowaWrocław, 27 lutego 2019 r.Z talerza na Instagram. Jak fotografować jedzenie?Może spędziłeś w kuchni kilka godzin, mieszając, szatkując i tłukąc. A może wręcz przeciwnie – gotowanie nie wymagało duży
Warszawa, 23 września 2020Pandemia zmieniła nas na dobre –jakie zwyczaje zostaną z nami na dłużej?Świat zmienił się w ciągu kilku ostatnich miesięcy nie do poznania. Odkryliśmy inny wymiar ekologii, lokalności, zupełn
Fasola jest często niedoceniana jako wartościowy składnik diety. Pomimo wielu zaletzdrowotnych i bogactwa substancji odżywczych rzadko gości na polskich stołach.Halina proponuje uzupełnienie codziennej diety o potrawy bazując