Informacja prasowaGrajewo, 18 grudnia 2020Pomidorowa, ogórkowa czy barszcz? Zupa, bo o niej mowa to potrawa ponadczasowa i z pewnością każdy ma swoją ulubioną. Sprawdzi się na niedzielny obiad, w święta i na co dzień, gdy c
Badania związane z genetykąCzłowiek od dawna dąży do tego, żeby być jak najbardziej anonimową jednostką. Oczywiście z tego grona można wykluczyć osoby, które chcą być na piedestale życia publicznego, ale w ogólnym zbi
Informacja prasowaWarszawa, 14 września 2017 r.Czy okulary VR męczą nasze oczy?Postęp technologiczny zmienia naszą percepcję rzeczywistości szybciej niż kiedykolwiek, a większość innowacji przyjmujemy z entuzjazmem i apro
Aromatyczna pasta z buraków i pestek dyni – naturalnie smaczna propozycja dla małych i dużych smakoszy zdrowej kuchniPyszna pasta buraczana z pestkami dyni to świetna propozycja, która wzbogaci codzienne menu dorosłych oraz dz
Informacja prasowaWarszawa, 13 października 2021 Zaplanuj tegoroczną jesień! Proste sposoby na aktywność, odporność i siłę w pochmurne miesiąceZ jednej strony jesień to okres, kiedy dni stają się coraz krótsze i szybci
Stanowią źródło witamin, przeciwutleniaczy i łatwoprzyswajalnych biopierwiastków. Przywracają równowagę kwasowo-zasadową, którą zaburzają ciężkostrawne, najczęściej mięsne posiłki. Są przy tym proste w przygotowaniu
Porada ekspertaPoznań, 14 lutego 2017Jak długo powinno się stosować probiotyk po antybiotykoterapii? Podaż antybiotyków powoduje zmianę mikroflory na 6 miesięcy lub dłużej, nawet do 4 lat. Dzieje się tak, ponieważ antybi
Informacja prasowaWarszawa, 10.01.2020 r.Jak wytrwać w noworocznych postanowieniach? Dołącz do wyzwania Cardio Bunny Challenge!Początek roku to bardzo dobry czas na zmiany. Jednym z najczęściej wymienianych postanowień noworo
Nowy Sącz, 19 września 2019 r.Sandwiche, czyli ugrilluj sobie kanapkęZwykle jada się je z żółtym serem lub szynką. Doskonale smakują podane na ciepło, najlepiej w towarzystwie smakowitego sosu. Sandwiche, bo o nich mowa, mo
WARSZAWA, 11.12.2019 r.Czy kolor ma znaczenie? Co kryje się w barwach warzyw i owocówOkrągłe, podłużne, miękkie, twarde, chropowate, gładkie, a przede wszystkim – kolorowe. Owoce i warzywa są niezwykle różnorodne nie tyl