Kilka faktów o błonniku.Autor: Adam Adamski, Mistrz Polski w kulturystyce i właściciel firmy cateringowej Fit MalinaBłonnik jest istotnym składnikiem diety. Jest naturalnie występującą substancją, częścią ścian komórek
Informacja prasowaWarszawa, 23 sierpnia 2019 r.Miękkie lądowanie po urlopie. Jak wrócić do rzeczywistości po dłuższym wypoczynku?Morza szum, ptaków śpiew… To niestety dobiegło końca. Wciąż żyjemy wspomnieniami z urlo
Węglowodanowa pułapkaZdań na temat czy unikać, czy wręcz przeciwnie, postawić na węglowodanyw naszej diecie, jest mnóstwo. Kwestie żywienia są zawsze względne i zależne od sytuacji w jakiej się znajdujemy. Tym samym np.
Informacja prasowaWarszawa, XX lutego 2017 r.Pomysł na nietypowy prezent? Wizyta u profesjonalnego optyka!Pierwsze miesiące nowego roku oferują nam wiele okazji do obdarowywania swoich bliskich. Już w styczniu obchodzimy dzień
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 28 sierpnia 2018Pajączki, żylaki, uczucie ciężkich nóg czy obrzęki – to problemy, z którymi musi się mierzyć wiele przyszłych mam. Latem, ze względu na wysokie temperatury, objawy przybierają
Ludzie o niskim ciśnieniu bardzo łatwo marzną. Ich dłonie i stopy są lodowate, często zimne, mimo, że nie ma takiej temperatury, która usprawiedliwia występowanie dreszczy. Często na niewiele się zdaje wkładanie dodatkowyc
Kręgosłup, podstawowy element układu kostnego, stanowi główną oś i podporęorganizmu. Dzięki niemu możemy siedzieć, skakać i z łatwością dowolnie zmieniaćpozycję ciała. To właśnie dlatego profilaktyka schorzeń kr�
Informacja prasowaGrajewo, 18 listopada 2020Czego nie może zabraknąć w twojej diecie?Odpowiednio skomponowana i zbilansowana dieta pozwala utrzymać ciało w dobrej kondycji, a także wzmocnić odporność naszego organizmu. Pods
Informacja prasowaWarszawa, 3 września 2019Gruzińskie i ormiańskie dania, które pokochali PolacyKuchnia gruzińska zajmuje pierwsze miejsce w sondażach na temat smaków, które Polacy chcieliby spróbować w 2019 roku. Nic dzi
Informacja prasowaGrajewo, 3 września 2020Wracamy do korzeni! Maślanka to smak naszego dzieciństwa, odkrywamy ją w nowym wydaniuSmaki znane z dzieciństwa często odkrywamy na nowo w dorosłym życiu. Dlaczego? To proste! Okazuj