Informacja prasowaGrajewo, 20 sierpnia 2020Kreatywne śniadanie dla Twojego dziecka – sprawdź to!Śniadanie dla dziecka wymaga zdecydowanie więcej kreatywności i staranności, niż to które przygotowujemy chociażby dla si
Informacja prasowaWarszawa, 31 sierpnia 2020 r.Zdrowa dieta i samopoczucie u dziecka idą w parzeDobrze się odżywiając, dzieci mają lepszy nastrój i energięSkąd dzieci czerpią energię do zabawy? Dlaczego mają huśtawkę n
Warszawa, 17 czerwca 2019 r.Sztukateria powraca na salonyZnana jeszcze z czasów starożytności sztukateria dziś znów wraca do łask i staje się aranżacyjnym hitem. Wspaniale prezentuje się zarówno w klasycznych, jak i nowocze
Domowa szkoła dla większości rodziców nie stanowi już takiego wyzwania, jak kilka miesięcy temu. Jednak sytuacja, by w ciągu kilku dni przestawić się ponownie na tryb nauki szkolnej, może niejednej mamie przysporzyć dodatkow
Informacja prasowaWarszawa, 21 stycznia 2020 r.Burger czy sałatka? – Polacy coraz chętniej eliminują mięso z dietyCoraz więcej osób deklaruje rezygnację z mięsa lub znacząco ogranicza jego spożycie – niespełna 12% prz
Warszawa, 3 września 2020 r.Szczypta wiedzy o pieprzachPieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowot
Informacja prasowaWarszawa, 13 października 2021 Zaplanuj tegoroczną jesień! Proste sposoby na aktywność, odporność i siłę w pochmurne miesiąceZ jednej strony jesień to okres, kiedy dni stają się coraz krótsze i szybci
09.2015Jak opiekować się bliskim cierpiącym na chorobę Alzheimera?Na chorobę Alzheimera cierpi od 15 do 21 milionów osób na świecie i, jak zapowiadają lekarze, skala tego problemu będzie się powiększać. Przy okazji Świ
Dlaczego rano nie jestem głodny?Autor: Adam Adamski, założyciel firmy cateringowej Fit MalinaOd czego zależy, że niektórzy budzą się rano z wilczym apetytem a inni nie są w stanie nic przełknąć oprócz mocnej kawy? Przycz
Intensywny, dymny aromat wędzonych specjałów idealnie komponuje się z ostatnimi dniami jesieni, kiedy w kuchni coraz częściej pojawiają się potrawy cięższe i bardziej treściwe, niż ma to miejsce w czasie ciepłych miesięcy