Informacja prasowaWarszawa, 25 lipca 2018 r.Jak zadbać o zęby podczas wakacji?Basen, słońce, kolorowe drinki i lokalne smakołyki, czyli pełen relaks podczas długo wyczekiwanego urlopu. Odpoczynek od pracy to niezbędny elemen
Informacja prasowaGrajewo, 26 stycznia 2021Śniadanie – zdrowy początek dniaNie bez powodu śniadanie nazywane jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia. Ma za zadanie pobudzić organizm i dać mu energię do działania na ko
Informacja prasowa12 czerwca 2018, WarszawaSpędzasz cały dzień za biurkiem, masz nadwagę, a sport znasz tylko z telewizji? Uważaj, bo możesz dołączyć do grona osób, którym dokuczają problemy ze stawami. Jeśli więc z tru
Informacja prasowa4 stycznia 2019, WarszawaNowy Rok – nowy ja. Niemal wszyscy, co roku w styczniu, jesteśmy gotowi na wprowadzenie życiowych zmian. Noworoczne postanowienia dotyczą prawie każdego obszaru naszego życia. Najczę
DYLEMAT RODZICÓW: SŁODKIE PRZEKĄSKIW SZKOLNEJ ŚNIADANIÓWCE? DAWAĆ CZY NIE?Słodycze w szkole to kontrowersyjny temat wśród rodziców, którzy często stają przed dylematem: pozwolić dziecku na coś słodkiego czy kategorycz
Informacja prasowa Warszawa, 13.11.2018 r.Jak powszechnie wiadomo, najwięcej zakażeń wirusowych występuje w okresie jesienno-zimowym
Świąteczne historie – moc bakalii Wspólne ubieranie choinki, pieczenie ciasteczek, lepienie pierogów z przepisu babci… to tradycje, które zbliżają nas do siebie. Już za chwilę znów spotkamy się z naszymi bliskimi podcza
Schorzenia kręgosłupa są jednymi z najczęstszych chorób wieku dziecięcego. Szacuje się, że cierpi na nie blisko 90% dzieci i młodzieży, a ich przyczyną jest m.in. zła postawa podczas siedzenia.W erze Internetu dużo dziec
Komunikat prasowy Kraków, 18 sierpnia 2020 r.MedApp podsumowuje II kwartał 2020 rokuMedApp S.A., polska spółka technologiczno-medyczna specjalizująca się w sztucznej inteligencji, mieszanej rzeczywisto�
Informacja prasowaWarszawa, 21 stycznia 2020 r.Burger czy sałatka? – Polacy coraz chętniej eliminują mięso z dietyCoraz więcej osób deklaruje rezygnację z mięsa lub znacząco ogranicza jego spożycie – niespełna 12% prz