Informacja prasowaWarszawa, 5 lutego 2018 r.„Ślepota zmierzchowa”, czyli kiedy nasze widzenie szwankuje po zmrokuŚlepota zmierzchowa, potocznie określana „kurzą ślepotą”, objawia się słabszym widzeniem po zmroku. Sch
Materiał prasowyPoznań, XX kwietnia 2017Dieta dla mikroflory jelitStan naszej mikroflory bezpośrednio wpływa na prawidłową pracę jelit, a także na zachowanie ich szczelności. Nie tylko bakterie probiotyczne mogą sprzyjać
Informacja prasowaPoznań, 5 marca 2019 r.Boski rooibosUprawiany lokalnie, uwielbiany globalnie. Rooibos, znany także jako czerwonokrzew, pochodzi ze stromych gór Południowej Afryki. Jego przypominające igły liście nie zachęc
Warszawa, 29.05.2018 r.Dietetyczne warsztaty i zasady zdrowego odżywianiaDzień Otwarty w Body Center dla najmłodszychCzego unikać w diecie dziecka? Czy dieta bezmięsna sprzyja jego zdrowiu? Jak poradzić sobie z nadwagą i oty�
Badania związane z genetykąCzłowiek od dawna dąży do tego, żeby być jak najbardziej anonimową jednostką. Oczywiście z tego grona można wykluczyć osoby, które chcą być na piedestale życia publicznego, ale w ogólnym zbi
Informacja prasowa Warszawa, 13.11.2018 r.Jak powszechnie wiadomo, najwięcej zakażeń wirusowych występuje w okresie jesienno-zimowym
Informacja prasowa – Hochland PolskaLuty 2020LOTERIA HOCHLANDDzielimy się z Wami nagrodami!Hochland startuje z ogólnopolską loterią. Do wygrania jest 5 samochodów Jeep Renegade oraz codzienne nagrody pieniężne. W czasie tr
Informacja prasowa – Hochland PolskaWrzesień 2020Maasdamer – delikatnie słodki, owocowo-orzechowy młody ser żółtyHolenderski Maasdamer, choć powstał niespełna trzydzieści lat temu, zdobył już szerokie uznanie wśród
Dobra wiadomość dla tych, którzy mają dość gum do żucia, a nie mają czasu ani warunków, aby co chwilę myć zęby tylko po to, by ich zęby zawsze były czyste, a oddech – zawsze świeży. Jest to ważne kryterium i ważna s
4 czerwca 2019 r.Za 30 lat ludziom zabraknie jedzenia – jeśli biznes nie będzie lepiej współpracować z naukowcamiW 2050 roku ludność na Ziemi będzie potrzebować dwukrotnie więcej żywności niż obecnie, a na razie wszyst