Informacja prasowaGrajewo, 11 lutego 2021Przepis na udane Walentynki – nie może zabraknąć słodkościCo roku szukamy oryginalnych pomysłów na spędzenie walentynkowego wieczoru i romantyczne prezenty. Bardzo popularne z t
Informacja prasowaWarszawa, 28 października 2020 r.Spastyczność poudarowa, czyli jak odzyskać sprawność po udarzeSzacuje się, że każdego roku w Polsce z powodu udaru mózgu leczonych jest nawet 90 tys. osób. Blisko 70 proc
Data publikacji: 2020-04-02, 16:00Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Praca zdalna – codzienność w niecodziennych czasachKategoria: BIZNESPandemia COVID-19 na całym świecie spowodowała, że praca zdalna przestała być je
Informacja prasowaGrajewo, 26 stycznia 2021Śniadanie – zdrowy początek dniaNie bez powodu śniadanie nazywane jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia. Ma za zadanie pobudzić organizm i dać mu energię do działania na ko
Promienie ultrafioletowe, emitowane przez słońce, szczególnie latem, albo przez lampy kwarcowe na solarium, mają zarówno swoje dobre, jak i złe strony. Do zalet można zaliczyć fakt, że promienie te powodują uwolnienie się w
Oksytocyna – najważniejszy hormon w ciążyOksytocyna inaczej nazywana jest hormonem szczęścia, ponieważ to ona odpowiada za stan euforii i zakochania. To dzięki niej czujemy przywiązanie oraz potrzebę bliskości z drugą
Fasola jest często niedoceniana jako wartościowy składnik diety. Pomimo wielu zaletzdrowotnych i bogactwa substancji odżywczych rzadko gości na polskich stołach.Halina proponuje uzupełnienie codziennej diety o potrawy bazując
„Ginkofar” to lek, który dodaje energii, wzmacnia odporność, usprawnia pracę mózgu oraz poprawia krążenie krwi w organizmie. Oprócz tego poprawia kondycję i wydolność. Dobroczynnie wpływa na pamięć i koncentrację. Ce
Autoklawy produkowane w Polsce wsparciem dla szpitali w walce z koronawirusemAutoklawy to sprzęt medyczny do sterylizacji narzędzi, niezbędny w każdym szpitalu. W czasie epidemii urządzenia te są szczególnie potrzebne w wielu r
Informacja prasowaWarszawa, 26 listopada 2019 r.Niemal 93% Polaków biorących udział w badaniu przeprowadzonym w ramach III edycji kampanii „Warzywa i owoce – na szczęście!” deklaruje, że zdarza im się gotować w domu, a