Informacja prasowaGrypa i przeziębienie – co robić gdy łamie w kościach? Tantum Flu sposobem na obie dolegliwości.Jesienno – zimowe infekcje zwykle dopadają nas w najmniej oczekiwanym momencie – kiedy akurat piętrzy się
Informacja prasowa – Hochland PolskaLipiec 2020Tylżycki – wytrawny wirtuoz wśród serówWyrazisty smak i aromat sera Tylżyckiego sprawiły, że na stałe zagościł na polskich stołach. Zachwyciliśmy się jego wyraźnie ma�
Idzie jesień. O co zadbać w diecie przed srogą zimą. O odpowiedź poprosiliśmy Adama Adamskiego, ikonę polskiej kulturystyki, właściciela cateringu dietetycznego Fit MalinaAutor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i w�
Materiał prasowyUraz, kontuzja? Szybko ugaś ból i stan zapalny stosując Elmetacin!Wiosenne miesiące sprzyjają aktywności fizycznej. Chętnie wsiadamy na rower, zakładamy rolki, biegamy, ruszamy na górskie wędrówki, czy org
II MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ RAKA NERKI –porozmawiaj z onkologiem i rozwiąż quiz o nowotworze nerki21 czerwca 2018 r. pod hasłem „Pytania i odpowiedzi” już po raz drugi obchodzić będziemy Międzynarodowy Dzień Raka Nerki. T
Dieta na kwarantannie. Jak pandemia zmienia nasze nawyki?Przymus siedzenia w przysłowiowych czterech ścianach to nie tylko próba dla naszych relacji rodzinnych. Kwarantanna odbiła niemałe brzemię na diecie tysięcy Polaków. Jak
DIETA DOBRA DLA SERCASerce utrzymuje bez przerwy przepływ 4- 5 litrów krwi przez układ krwionośny. Kurczy sie na dobę 100 tysięcy razy, przepompowywując ok. 10 tysięcy litrów krwi. W ciągu życia człowieka serce kurczy się
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur
Informacja prasowaWarszawa, 10 września 2019 r.Kręcenie głową na widok talerza i bunt malucha przy stole to codzienność wielu rodziców. O ile w domu masz jeszcze wpływ na to, czy dziecko faktycznie zje posiłek, o tyle bardzi
Polacy uwielbiają mięsne przysmaki. Kiełbasy, szynki i inne wędliny często goszczą na rodzimych stołach. Cenimy sobie w nich wysoką jakość i tradycyjny, domowy smak. Do klasyków serwowanych od lat można zaliczyć kiełbasę