Informacja prasowa Luty 2021 r.MIKRObiota – WIELKI wpływ na przyszłośćCzy istnieje sposób na zmniejszenie ryzyka rozwoju alergii u dziecka?WHO szacuje, że nawet co 3 osoba na świecie może cierpieć z powodu alergii .
Warszawa, 19 października 2017 Rozstępy – nieestetyczny problem nastolatek, kobiet w ciąży i nie tylkoZaburzenia gospodarki hormonalnej, częste zmiany diet, szybki przyrost wagi oraz nieregularne kontrolowanie stanu kondycji s
Seniorzy uczą cierpliwościo odkrywaniu siebie w dojrzałym wiekuPani Barbara skończyła 65 lat, jako opiekun seniora pracuje od roku. Tęskniła za podróżowaniem, a skromna emerytura nie wystarczała na przyjemności. Za namową
Informacja prasowa – Hochland PolskaLipiec 2020Tylżycki – wytrawny wirtuoz wśród serówWyrazisty smak i aromat sera Tylżyckiego sprawiły, że na stałe zagościł na polskich stołach. Zachwyciliśmy się jego wyraźnie ma�
Informacja prasowaPoznań, 5 marca 2019 r.Boski rooibosUprawiany lokalnie, uwielbiany globalnie. Rooibos, znany także jako czerwonokrzew, pochodzi ze stromych gór Południowej Afryki. Jego przypominające igły liście nie zachęc
Łódź, 3 marca 2020 r.Informacja prasowaPolacy coraz chętniej zamawiają online. Wyniki najnowszego raportu PizzaPortal.pl Do 2025 roku rynek zamówień jedzenia online wzrośnie ponad czterokrotnie. Pod koniec br. jego wartość
Rusza akcja „Zmieniajmy na dobre” – Fundacja K.I.D.S. prezentuje interaktywny film ukazujący świat dziecięcych szpitaliFundacja K.I.D.S., czyli Klub Innowatorów Dziecięcych Szpitali, startuje ze świąteczną akcją Zmi
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr
Jak w prosty sposób można ograniczyć ilość cukru, soli (sodu)i tłuszczów nasyconych w codziennej diecie?– praktyczne wskazówki programu „Wiem, co wybieram”1.Jak spożywać mniej cukru?Pożegnanie z kolejną łyżeczk�
Nowy Sącz, 10 września 2019 r.Grzybobranie: co zrobić z darów lasu?Sezon na grzyby w pełni. Dary lasu mogą być ciekawym i aromatycznym uzupełnieniem codziennego jadłospisu. Co dobrego można upichcić z podgrzybków, maślak