INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 25 października 2019 r.Cyfrowa stomatologia – zaprojektuj swój wymarzony uśmiechWyobraźmy sobie sytuację, że chcemy zmienić wygląd naszych zębów – zdecydować się na licówki czy założeni
13 marca 2019 r.Opracowany na UW system ma wspierać sportowców w efektywnych treningachNowy system na podstawie bieżącej analizy parametrów biologicznych i biochemicznych pozwoli dostosowywać poziom aktywności fizycznej i tren
Informacja prasowaWarszawa, XX lutego 2017 r.Pomysł na nietypowy prezent? Wizyta u profesjonalnego optyka!Pierwsze miesiące nowego roku oferują nam wiele okazji do obdarowywania swoich bliskich. Już w styczniu obchodzimy dzień
Letni powiew w łazienceWedług badań Polacy są na bakier z dbaniem o higienę osobista. Co trzeci Polak szczotkuje zęby raz w tygodniu, a 75% nie myje rąk po wyjściu z toalety. A przecież łazienka o tej porze roku powinna być
Technologia cyfrowa niszczy wzrok!Cyfrowe zmęczenie wzroku to kolejna dolegliwość, dołączająca do niechlubnego grona problemów cywilizacyjnych. Cierpią na nią coraz młodsze osoby, a jej rozprzestrzenianie się jest tak szybk
Informacja prasowaGrajewo, 22 czerwca 2020Ser żółty to jeden z podstawowych składników codziennych dań, który urozmaica nasz jadłospis. Sięgamy po niego nie tylko, by szybko przygotować kanapkę do szkoły lub pracy, ale wy
Wybielanie zębów – która z dostępnych metod jest dla Ciebie?Przed ślubem, po zdjęciu aparatu ortodontycznego, dla lepszego samopoczucia i komfortu – wybielanie zębów to temat zawsze aktualny. Profesjonalny zabieg u stomato
A właściwie przed biernym paleniem. Jeśli palisz papierosy przy dziecku narażasz je na znaczną utratę odporności co w efekcie prowadzi do licznych infekcji i zapaleń, takich jak: zapalenie oskrzeli, płuc, może nawet wywołać
Wrocław, 20.09.2018INFORMACJA PRASOWAMARKA: DevaldanoASORTYMENT: Żurawina leśna Devaldano 290g Żurawina leśna Devaldano – rozsmakuj się w żurawinowych przetworach i daj się ponieść kulinarnej fantazji Żurawina leś
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz