INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 6 grudnia 2019 r.Czyli czego nie wiesz o swoim stomatologu?Specjalizacje lekarskie potrafią nas czasem mocno zaskoczyć. Kiedy pada hasło internista czy okulista – doskonale wiemy o kogo chodzi. Jedna
Informacja prasowaGrypa i przeziębienie – co robić gdy łamie w kościach? Tantum Flu sposobem na obie dolegliwości.Jesienno – zimowe infekcje zwykle dopadają nas w najmniej oczekiwanym momencie – kiedy akurat piętrzy się
5 ciekawostek na temat lodów, o których niewiele osób ma pojęcieZima powoli zbliża się ku końcowi, a wyższe temperatury sprawiają, że z chęcią będziemy sięgać po chłodne desery. Lody tworzone są od tysięcy lat, a mil
Informacja prasowaWarszawa, maj 2012 r.Pokaż wsparcie, które dają Ci bliscy i dom w zmaganiach z chorobą nowotworową. Konkurs fotograficzny „Domownicy” trwa do końca czerwca – czekamy na Twoje prace. Jeszcze do końca cz
Przepis na aromatyczne ciasteczka owsiane z miodem i śliwkami.Tworzenie zdrowych przekąsek i wspólne pieczenie – smaczny sposób na spędzenie czasu z dzieckiem Wspólne pieczenie to wspaniały pomysł na atrakcyjne spędzen
Informacja prasowaWarszawa, 17 sierpnia 2018 r.Okulary przeciwsłoneczne według Polaka – dobre i tanie? Wyniki najnowszego raportuCzy Polacy wiedzą, na co zwracać uwagę podczas kupowania okularów przeciwsłonecznych? Co jest
Warszawa, 11 sierpnia 2020 r.Smaki lata i jesieni zamknięte w słoiku – smakowita domowa spiżarnia z AppetitąPóźne lato i wczesna jesień to doskonały czas na przygotowanie zapasów na zimę. Aby w pochmurne i mroźne dni prz
Cud, miód, Fit Malina – wszystko o cateringu dietetycznymAutor: Adam Adamski, kulturysta i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaW tworzeniu wymarzonej sylwetki ważny jest nawet najmniejszy szczegół. Nieprawidłowo dob
Informacja prasowa Wrocław, 17 lutego 2020 r. Mobilne KTG od Nestmedic w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym w Białymstoku Nestmedic poszerza dostępność telemedycznego systemu do badania dobrostanu płodu Pregnabit w województ
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz