Informacja prasowa18 czerwca 2019, WarszawaPraca biurowa? Sprawdź, jak uniknąć żylakówPracujesz codziennie wiele godzin przy biurku? Wiedz, że w ten sposób możesz nabawić się wielu kłopotliwych schorzeń. Jednym z nich mo
Zapytaj stomatologa – Implanty zębowe – luksus czy konieczność?Wszystko, co warto wiedzieć o implantach zębowych i możliwości odzyskania pełnego uśmiechuWydarzenia losowe, choroby lub po prostu własne zaniedbani
MATERIAŁ PRASOWYJesteś smakoszem kawy? Postaw na odpowiednie wsparcie!Rano budzisz się i pierwsze o czym myślisz to filiżanka upragnionej kawy. Nie wyobrażasz sobie bez niej dnia, delektujesz się każdym łykiem. W pracy, na s
Informacja prasowaWarszawa, 11 lipca 2019 Sezon urlopowo-wakacyjny w pełni. Choć niektórzy wolą bierny wypoczynek spędzony na plażowym ręczniku na piaszczystej plaży, inni do relaksu potrzebują aktywności i ruszają na gór
Informacja prasowaWarszawa, 14 września 2017 r.Czy okulary VR męczą nasze oczy?Postęp technologiczny zmienia naszą percepcję rzeczywistości szybciej niż kiedykolwiek, a większość innowacji przyjmujemy z entuzjazmem i apro
Świąteczne historie – moc bakalii Wspólne ubieranie choinki, pieczenie ciasteczek, lepienie pierogów z przepisu babci… to tradycje, które zbliżają nas do siebie. Już za chwilę znów spotkamy się z naszymi bliskimi podcza
Warszawa, 24 sierpnia 2020 r.Apetycznie przyprawiona sałatka – Zioła do sałatek Appetita z linii Ewy WachowiczKolorowe, pełne witamin, bogate w cenne mikroelementy, smaczne, zdrowe sałatki i surówki są niezastąpione w c
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 9 listopada 2017 r. Szukasz informacji o chorobie Gauchera? – powstała nowa strona internetowaMa powszechne objawy, jednak jej rozpoznanie może trwać nawet 10 lat. Mimo że, choroba Gauchera jest
Komunikat prasowy Kraków, 17 luty 2021 r.MedApp wdroży w swojej aplikacji rozwiązanie StethoMeMedApp podpisał umowę ze start-upem StethoMe, twórc�
Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa