Informacja prasowa Grajewo, 21 października 2020 Kefir, maślanka, zsiadłe mleko – czym się właściwie różnią? Mleczne produkty fermentowane działają zbawiennie na nasze zdrowie, a przy […]
Obniżenie ryzyka alergii możliwe jest poprzez przywrócenie prawidłowej mikrobioty jelit. Badania wykazały, że mikrobiota dzieci, które rozwiną w przyszłości choroby alergiczne, w porównaniu z mikrobiotą zdrowych rówieśnik
Nie każdy wie, że truskawki kryją w sobie mnóstwo zaskakujących właściwości! Zawierają witaminę C, a także A, B1, B2, B3, PP, wszystkie makro- i mikroelementy, […]
Informacja prasowa – Hochland Polska Luty 2019 Pieczarki z kremowym farszem #PyszneInspiracje Hochland Wyśmienite sery kremowe Hochland w kultowych trójkącikach są znakomitą bazą do przyrządzenia […]
Informacja prasowa Światowy Dzień Chorób Rzadkich 2020. Komórki macierzyste i chimeryczne w walce z rzadkimi i groźnymi chorobami Tradycyjnie, w ostatni dzień lutego, przypada Światowy […]
Warszawa, 29 lipca 2020 r. INFORMACJA PRASOWA Ze względu na epidemię koronawirusa wiele branż zanotowało spadki przychodów, a część firm musiała wstrzymać swoje działania lub […]
WADOOWICE, 31.01.2020 r. 10 porad jak wytrwać w postanowieniach noworocznych – zbilansowana dieta i aktywność fizyczna Z początkiem każdego roku podejmujemy szereg nowych postanowień. Najczęściej […]
Informacja prasowa Warszawa, 3 września 2019 Gruzińskie i ormiańskie dania, które pokochali Polacy Kuchnia gruzińska zajmuje pierwsze miejsce w sondażach na temat smaków, które Polacy […]
18 listopada 2020 r. Informacja prasowa Jak zadbać o siebie, spędzając większość czasu w domu? U ponad połowy Polaków podczas pandemii wzrósł poziom stresu , […]
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, 15 listopada 2019 r. Fakty i mity nt. szczepień przeciw grypie Jesień to okres, w którym jak bumerang powraca temat szczepień przeciw […]